Home

"Al 35 jaar de vakman in uw regio"

 
Technisch Bureau Gesit Sanitair & Warmtechniek is al 35 jaar een begrip in Zuid-Limburg. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat door de jaren heen een naam verworven heeft als hoogwaardig installatiebedrijf. U bent bij ons aan het juiste adres voor alles wat met Sanitair en Warmtetechniek te maken heeft. Van het repareren van een kraan tot het leveren en installeren van een nieuwe badkamer, en van een nieuwe CV-ketel tot aan het plaatsen van een nieuwe radiator, wij zijn ertoe in staat. Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Voor een compleet overzicht kunt u klikken op een van de subcategorieën of neem vrijblijvend contact met ons op.

Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Gesit Sanitair en Warmtetechniek denkt in oplossingen en is tevreden wanneer u tevreden bent. Voor de realisatie van totaalopdrachten werken we samen met gerenommeerde bedrijven uit de regio waaronder aannemers, tegelzetters, stuckadoors en electriciëns. 

Door onze samenwerking met enkele showrooms in de regio kunnen wij u al tijdens de oriëntatiefase ondersteunen bij het vinden van de meest passende oplossing.