Sanitair

Plannen om uw badkamer of toilet te renoveren?

Gezamenlijk met Gesit en eventuele bouwbegeleiders en/of architecten worden uw wensen vertaald in een uitgewerkt plan, compleet met tekeningen van uw toekomstige badkamer en of toilet. De samenwerking met showroomhoudende groothandelaren in de regio maakt het mogelijk om u te oriënteren op het productaanbod en de toepassingsmogelijkheden.


Vakkundige montage
De werkzaamheden worden uitgevoerd door specialisten met jarenlange ervaring. De badkamer is voor veel mensen de uitgelezen plek om tot rust te komen. Wij helpen graag u deze plek te creëren, dat kan middels een renovatie of het plaatsen van een geheel nieuwe badkamer. We leveren maatwerk en streven naar een totaaloplossing, van productselectie, intekenen van een badkamer of toilet tot het uitvoerend werk, of dat nu loodgieterswerk, stucadoorswerkzaamheden, tegelzetten of elektrowerkzaamheden zijn.

Producenten en merken
Keramiek: Sphinx, Villeroy & Boch
Kranen: Dornbracht, Vola, Grohe, Hotbath
Douchewanden, douchecabines: HSK, Hüppe
Inloopdouche: Easydrain, bette floor
Badmeubels: Alape, detremmerie
Totaalconcepten: Alessi, Starck, Clou


Wij helpen u graag
Bij Gesit Sanitair en Warmtetechniek is (bijna) alles mogelijk. Heeft u een prangende vraag over uw sanitair, neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag! Gesit werkt voor particuliere klanten, in het zakelijke segment en de utiliteitsbouw.