Sanitair

De badkamer is een ruimte waar je volledig tot rust komt. Of een plek om jezelf terug te trekken als je behoefte hebt aan een ontspannen moment maar ook de plek waar je aan de dag begint.

Douchezones worden steeds groter en nieuwe materialen zoals glas, betonlook, geven de badkamer een nieuwe, moderne uitstraling. Duik in de badkamerwereld van Gesit en ontdek de expressieve stijlwerelden, innovatief design en behulpzame functies

Sanitair

Plannen om uw badkamer of toilet te renoveren?

Gezamenlijk met Gesit en eventuele bouwbegeleiders en/of architecten worden uw wensen vertaald in een uitgewerkt plan, compleet met tekeningen van uw toekomstige badkamer en/of toilet. De samenwerking met showrooms in de regio maakt het mogelijk om u te oriënteren op het productaanbod en de toepassingsmogelijkheden.

Vakkundige montage
De werkzaamheden worden uitgevoerd door specialisten met jarenlange ervaring. De badkamer is voor veel mensen de uitgelezen plek om tot rust te komen. Wij helpen graag u deze plek te creëren, dat kan middels een renovatie of het vervaardigen van een geheel nieuwe badkamer. We leveren maatwerk en streven naar een totaaloplossing, vanaf productselectie, intekenen van een badkamer of toilet tot het uitvoerend werk, of dat nu loodgieterswerk, stukadoorswerkzaamheden, tegelzetten of elektrowerkzaamheden zijn.

Een greep uit het assortiment
Keramiek: Geberit,
Villeroy&Boch
Kranen: Dornbracht, Vola, Grohe, Hotbath, Hansgrohe
Douchewanden, douchecabines: HSK, Hüppe, Riho
Inloopdouche: Easydrain, Bette floor
Badmeubels: Alape, detremmerie, Vitra
Totaalconcepten: Alessi, Starck, Clou

Bij Gesit Sanitair en Warmtetechniek is (bijna) alles mogelijk. Heeft u een prangende vraag over uw sanitair, neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag! Gesit werkt zowel voor particuliere klanten alsook in  het zakelijke segment alsook horeca.

Sunshower

Ontdek de kracht van zonlicht en infrarood onder je eigen douche

Iedereen kent het heerlijke gevoel van een dagje zon. Het ontspant, je voelt je energieker en zit beter in je vel. Dat komt doordat zonlicht ons lichaam op twee manieren voedt en verzorgt. Zonlicht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D, wat voor iedereen onmisbaar is. Tegelijkertijd geeft het je energie, krijg je een stralende huidskleur en voel je jezelf beter. Daarnaast verwarmt en ontspant het infrarode licht het lichaam en verzacht het pijnlijke spieren, voor sneller herstel van de spieren na het sporten.

Sunshower combineert de kracht van zonlicht in een unieke en bijzondere beleving onder de douche, waarbij je de kracht van zonlicht optimaal ervaart. Elke dag opnieuw.

Sunshower. Feel what light can do.

www.sunshower.nu/nl/producten