Verwarming

Verwarming

Van ontwerp tot en met montage
Het aanleggen van nieuwe systemen van traditionele tot aan duurzame verwarmingsinstallaties is ons vak. Vanaf het moment van ideevorming kunnen wij u van dienst zijn. Wij adviseren u graag bij een nieuwe aankoop, het uitwerken en uitvoeren van een project of eenvoudigweg bij het repareren of vervangen van kleine en grote 
Cv-installaties. 

Warm in de winter, koel in de zomer
Gesit Sanitair en Warmtetechniek zorgt ervoor dat u er warmpjes bijzit in de winter, en
koeltjes in de zomer. Door middel van de laatste ontwikkelingen op gebied van duurzame verwarmingssystemen bestaat de mogelijkheid om zowel te verwarmen alsook te koelen.

Vloerverwarming
Het aanleggen van vloerverwarming in bestaande alsook nieuwbouw woningen behoort ook tot onze vakdisciplines. Wij verwerken natbouw alsook droogbouw zodat we u ten alle tijden een passende oplossing kunnen bieden.

De vloerverwarmings- en koelingsystemen zijn opgebouwd uit een veelheid van producten en systemen die het mogelijk maken om:

  • Een antwoord te bieden aan alle projecten in vloerverwarming en koeling, zowel in renovatie als in nieuwbouw voor kleine, maar ook voor grote industriële projecten.
  • Een maximaal comfort te waarborgen en een superieure energie-efficiënte.
  • Bij te dragen tot een snelle installatie die beantwoordt aan alle specifieke eisen van elk bouwproject.

Gesit installeert onder andere CV-ketels van de merken  RemehaNefit en Intergas en design radiatoren van de merken Vasco en Zehnder.

Een duurzame toekomst

Of je nu je oude ketel vervangt door een nieuwe, kiest voor een hybride combinatie van een cv-ketel en een warmtepomp óf helemaal van het gas af gaat. Je bespaart altijd op je energiekosten. Elk jaar weer.

Profiteer ook van de voorsprong in kennis en laat je direct deskundig adviseren.

Warmtepomp

Een van de duurzame oplossingen is de warmtepomp. Deze technologie onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, of hergebruikt restwarmte uit bijvoorbeeld ventilatielucht. Wij hebben zowel ‘all-electric’ oplossingen, waarvoor geen gasaansluitig nodig is, als ‘hybride’ systemen. Hierbij wordt de warmtepomp gecombineerd met een HR-ketel.

Warmtepompen

Vloerverwarming

Overige technische installaties