Verwarming

Verwarming
Problemen met uw CV-installatie of verwarmingssysteem? Onze monteurs lossen dit snel en vakkundig voor u op!

Van ontwerp tot en met montage
Het aanleggen van nieuwe systemen van traditionele tot aan duurzame verwarmingsinstallaties is ons vak. Vanaf het moment van ideevorming kunnen wij u van dienst zijn. Wij adviseren u graag bij een nieuwe aankoop, het uitwerken en uitvoeren van een project of eenvoudigweg bij het repareren of vervangen van kleine en grote CV-toestellen. Natuurlijk staan wij na oplevering altijd paraat voor het verhelpen van lekkages of storingen. Bij de realisatie van een verwarmingsoplossing is een gunstige invloed op het Energie Prestatie Certificaat, het energielabel, een belangrijk aandachtspunt.


Warm in de winter, koel in de zomer
Gesit Sanitair en Warmtetechniek zorgt ervoor dat u er warmpjes bijzit in de winter, en koeltjes in de zomer. Door middel van de nieuwste en beste verwarmingssystemen die heden ten dage op de markt verkrijgbaar zijn is het mogelijk om zowel te verwarmen als te koelen. Hiervoor wordt de zogenaamde warmtepomp gebruikt.

Producenten
Het aanleggen van vloerverwarming in bestaande alsook nieuwbouw woningen behoort ook tot onze werkzaamheden. Gesit installeert onder andere CV-ketels van de merken van Remeha, Nefit en Intergas en design radiatoren van de merken Vasco en Zehnder


Particulier en zakelijk 
Wij zijn actief in de woningbouw, de utiliteitsbouw en beschikbaar voor renovaties en verbouwingen in zowel de particuliere- als zakelijke markt.


Vloerverwarming
Het aanleggen van vloerverwarming in bestaande alsook nieuwbouw woningen behoort tot één van onze vakdisciplines.